Om oss

Vi er en familie som bor i Bodø. Sammen med oss har vi en glad gjeng Flat Coated Retrievere som fyller dagene våre med oppfinnsomme sprell, turer og mange gode opplevelser. Men også noe sand og hundehår drar de inn i livet vårt . . . . .
 
Kennelnavnet ISELDAN`S er satt sammen av mine barns navn Iselin og Daniel.
 
Jeg ble født inn i en familie som i alle år hadde drevet aktivt med hund. 
Min farfar hadde et lite oppdrett av Engelsk Setter. Han var veldig engasjert i hundene sine, trente mye så de var gode jakthunder. Han dro på utstillinger, stilte på skiløp med dem og var en ivrig fjellmann som ofte dro med seg hele familen og halve slekta ut i skogen. Så det var nok på sommerferie i valpekassen hos farmor og farfar at drømmen om å en dag holde på med hundeavel startet. 
 
Målet med mitt oppdrett å få frem hunder som kan være til like stor glede for sine kommende eiere som mine hunder er for meg.
 
Foruten om min Farmor og Farfar som alltid har vist glede og interesse for min lidenskap for hund og hundeavel. 
Har Sonja Bylund og hennes mann Leif ( Kennel Black Sire`s ) kommet til å bety veldig mye for meg med årene. 
De har gitt meg fantastiske hunder, motivert meg, inkludert meg og delt av sin kunnskap om rasen.
Sonja har lært meg å stille hundene, klippe hundene, hun har sparka meg bak når jeg trengte det ( å kommer sikkert til å gjøre det igjen ) 
Jeg ønsker å rette en stor takk til Sonja og Leif for fantastiske hunder og all støtte jeg har fått gjennom de 12 årene som er gått siden jeg sto som en usikker og noe knøvlete ung utstiller på en utstilling i Piteå. De var de eneste med Flat Coated Retriever på utstillingen som tok seg tid til å hilse på en " nykommer " som gikk alene rundt på området å drømte om en til Flat. Resultatet ble at jeg ventet i et halvt år på Black Sire`s Pontiac Le Mans " Troll " og et par år senere fikk jeg hjem Black Sire`s Cheve Bel Air " Shadow " Dette var starten på det som i dag er blitt en stor familie med lidenskap for Flat Coated Retriever. 
 

For evig i våre minner 

Black Magic Akira "Lady" 
 
 
Black Sire`s Cheve Belair "Shadow" 
 
N UCH Black Sire`s Pontiac Le Mans "Troll" 
 
N UCH Almanza Don`t Miss A Thing "Jippi"